Ilie Alexandru

Ilie Alexandru

Sunt pasionat de tot ce ține de lumea fitness-ului (antrenament, alimentație și suplimente). În ultimul timp m-am axat pe studierea suplimentelor într-ucât mi-am luat multe țepe cu majoritatea suplimentelor de pe piață care promovează visuri exagerate.

Precum:

  • pune 5-10kg de masă musculară în 2 luni cu acest gainer.
  • Ia acești aminoacizi pentru a nu pierde din masa musculară.
  • Ia acest fat-burner pentru a da jos grăsimea de pe abdomen.
  • Și multe alte reclame exagerate care nu au nicio legătură cu realitatea…

De asemenea sunt și antrenor personal acreditat (lucrez cu oameni 1 la 1 în sală sau online), fondatorul site-ului www.CorpulDorit.ro și autorul ghidului “Suplimentele pe înțelesul tuturor!”.

Vasile Alexandru

Vasile Alexandru

Sunt pasionat de lumea fitness-ului în general. Am experimentat de-a lungul timpului diverse antrenamente.

Totodată m-au pasionat suplimentele.

Împreună cu Ilie Alexandru dorim să oferim cele mai bune informații  celor care se vor să achiziționeze suplimente dar sunt bulversați de marketing-ul agresiv al firmelor de suplimente.

Vrem să distrugem multe mituri legate de suplimente și să le înlocuim cu informații bazate pe studii științifice.

De asemenea, de mic m-au pasionat afacerile și investițiile, sunt un investitor la Bursa De Valori București. Încerc să obțin cele mai calitative informații din ambele domenii pentru a putea oferi cele mai bune servicii / produse oamenilor.

Cum a luat naștere Smart Nutrition?

Amândoi am lucrat ca distribuitori pentru o companie de suplimente, unde ne-am și cunoscut.

Învățam despre suplimente de la training-urile companiei, până când am început să le studiem independent și am luat decizia să părăsim compania respectivă și să educăm publicul larg pe tema suplimentelor.

 

Care este misiunea noastră cu Smart Nutrition?

Amândoi suntem pasionați ai lumii fitness-ului și ne-am săturat să vedem firme de suplimente care vând chestii care nu funcționează.

De aici a luat naștere Smart Nutrition.

Vrem să educăm publicul despre ce suplimente funcționează și ce nu. Tocmai din cauza asta, toate informațiile din articole sunt bazate pe STUDII ȘTIINȚIFICE, nu pe baliverne auzite de la băieții mari din sală.

NU VOM PROMOVA NICIODATĂ CEVA ÎN CARE NU CREDEM ȘI NU ESTE DOVEDIT ȘTIINȚIFIC CĂ FUNCȚIONEAZĂ!