Toate datele personale pe care ni le furnizați in calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a produselor și serviciilor asociate site-ului S-Nutrition (www.s-nutrition.ro).

Site-ul S-Nutrition (www.s-nutrition.ro) este administrat si operat de S.C. SMART NUTRITION BUSINESS S.R.L., cu sediul în București, Sectorul 5, Strada ELENA ȘI VASILE COJOCARU; Nr. 8 , inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/2069/23.02.2017.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe S-Nutrition (www.s-nutrition.ro), utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii S-Nutrition (www.s-nutrition.ro) în urmatoarele scopuri:

•    Stabilirea contactului cu clienții;
•    Prelucrarea comenzilor;
•    Participarea la concursuri, promotii;
•    Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
•    Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea S-Nutrition (www.s-nutrition.ro) și a terților cu care S-Nutrition (www.s-nutrition.ro) are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe S-Nutrition (www.s-nutrition.ro), privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: office@s-nutrition.ro